Босна и Херцеговина
Агенција за јавне набавке и
Канц. за разматрање жалби
 
BOS HRV СРП ENG
ПОЧЕТНА О НАМА НОВОСТИ ЛЕГИСЛАТИВА ЛИНКОВИ КОНТАКТ
 
КОНСУЛТАЦИЈЕ С ЈАВНОШЋУ
НАБАВКЕ
ОБУКЕ
ИЗВЈЕШТАЈИ
ПРАКТИЧНА ПРИМЈЕНА
ПУБЛИКАЦИЈЕ
ОБАВЈЕШТЕЊА-СТАРИ ЗЈН
ON-LINE КУРС
PRESS
Обуке
 
ИНФОРМАЦИЈЕ О ОБУКАМА
ПРОГРАМИ ОБУКЕ
МИНИ МОДУЛИ
ТоТ МОДУЛИ
ОВЛАШТЕНИ ПРЕДАВАЧИ
 
14.08.2013.::
On-line курс из јавних набавки
У оквиру пројекта Тренинг у области јавних набавки у земљама Западног Балкана и Турске, који је финансиран од стране Европске уније, развијен је on-line курс из јавних набавки на тему "Суштинске карактеристике јавних набавки у Босни и Херцеговини - са прегледом правила јавних набавки Eвропске уније". On-line курс је намјењен широком аудиторијуму: државним службеницима који раде на пословима јавних набавки, запосленицима јавног и приватног сектора, те свим правним и физичким лицима који имају интерес за јавне набавке.
 
Курс се састоји од писаних материјала, тачније 7 модула који полазници требају прочитати, а након сваког модула могу приступити провјери знања за тај сегмент курса. Након читања материјала полазници приступају финалној процјени од 21 питања. Уколико задовоље тражени минимум (75% тачних одговора) полазници могу одштампати Цертификат о успјешно окончаном on-line курсу. У случају да не положе финални тест, полазници могу поново приступити читању материјала, те свакако, поновној финалној процјени.
 
On-line курс нуди могућност стицања основних знања из области јавних набавки у Босни Херцеговини, као и из Директива Европске уније о јавним набавкама, те представља додатни начин обуке заинтересованих полазника који је једноставан, бесплатан и свима доступан.
 
Да би сте приступили on-line курсу из јавних набавки, кликните на сличицу испод:
 
 
Vi ste posjetilac broj: 365661
Trenutno online: 8
13.12.2018.
почетна о нама wisppa go-procure webmail мапа сајта контакт