Bosna i Hercegovina
Agencija za javne nabave i
Ured za razmatranje žalbi
 
BOS HRV СРП ENG
POČETNA O NAMA VIJESTI LEGISLATIVA LINKOVI KONTAKT
 
KONSULTACIJE S JAVNOŠĆU
NABAVE
OBUKE
IZVJEŠĆA
PRAKTIČNA PRIMJENA
PUBLIKACIJE
OBAVIJESTI-STARI ZJN
ON-LINE TEČAJ
PRESS
Obuke
 
INFORMACIJE O OBUKAMA
PROGRAMI OBUKE
MINI MODULI
ToT MODULI
OVLAŠTENI PREDAVAČI

 

 
14.08.2013.::
On-line tečaj iz javnih nabava
U okviru projekta Trening u oblasti javnih nabava u zemljama Zapadnog Balkana i Turske, koji je financiran od strane Europske Unije, razvijen je on-line tečaj iz javnih nabava na temu "Suštinske karakteristike javnih nabava u Bosni i Hercegovini- sa pregledom pravila javnih nabava Europske Unije". On-line tečaj je namjenjen širokom auditorijumu: državnim službenicima koji rade na poslovima javnih nabava, uposlenicima javnog i privatnog sektora, te svim pravnim i fizičkim osobama koji imaju interes za javne nabave.
 
Tečaj se sastoji od pisanih materijala, točnije 7 modula koji polaznici trebaju pročitati, a nakon svakog modula mogu pristupiti provjeri znanja za taj segment tečaja. Nakon čitanja materijala polaznici pristupaju finalnoj procjeni od 21 pitanja. Ukoliko zadovolje traženi minimum (75% točnih odgovora) polaznici mogu ispisati Certifikat o uspješno okončanom on-line tečaju. U slučaju da ne polože finalni test, polaznici mogu ponovo pristupiti čitanju materijala, te svakako, ponovnoj finalnoj procjeni.
 
On-line tečaj nudi mogućnost stjecanja osnovnih znanja iz oblasti javnih nabava u Bosni Hercegovini, kao i iz Direktiva Europske Unije o javnim nabavama, te predstavlja dodatni način obuke zainteresiranih polaznika koji je jednostavan, besplatan i svima dostupan.
 
Da bi ste pristupili on-line tečaju iz javnih nabava, kliknite na sličicu ispod:
 
 
Vi ste posjetilac broj: 365661
Trenutno online: 9
13.12.2018.
početna o nama wisppa go-procure webmail mapa sajta kontakt