Bosna i Hercegovina
Agencija za javne nabavke i
Ured za razmatranje žalbi
 
BOS HRV СРП ENG
POČETNA O NAMA VIJESTI LEGISLATIVA LINKOVI KONTAKT
 
KONSULTACIJE S JAVNOŠĆU
NABAVKE
OBUKE
IZVJEŠTAJI
PRAKTIČNA PRIMJENA
PUBLIKACIJE
OBAVJEŠTENJA-STARI ZJN
ON-LINE KURS
PRESS
Obuke
 
INFORMACIJE O OBUKAMA
PROGRAMI OBUKE
MINI MODULI
ToT MODULI
OVLAŠTENI PREDAVAČI
 
14.08.2013.::
On-line kurs iz javnih nabavki
U okviru projekta Trening u oblasti javnih nabavki u zemljama Zapadnog Balkana i Turske, koji je finansiran od strane Evropske Unije, razvijen je on-line kurs iz javnih nabavki na temu "Suštinske karakteristike javnih nabavki u Bosni i Hercegovini- sa pregledaom pravila javnih nabavki evropske Unije". On-line kurs je namjenjen širokom auditorijumu: državnim službenicima koji rade na poslovima javnih nabavki, zaposlenicima javnog i privatnog sektora, te svim pravnim i fizičkim licima koji imaju interes za javne nabavke.
 
Kurs se sastoji od pisanih materijala, tačnije 7 modula koji polaznici trebaju pročitati, a nakon svakog modula mogu pristupiti provjeri znanja za taj segment kursa. Nakon čitanja materijala polaznici pristupaju finalnoj procjeni od 21 pitanja. Ukoliko zadovolje traženi minimum (75% tačnih odgovora) polaznici mogu odštampati Certifikat o uspješno okončanom on-line kursu. U slučaju da ne polože finalni test, polaznici mogu ponovo pristupiti čitanju materijala, te svakako, ponovnoj finalnoj procjeni.
 
On-line kurs nudi mogućnost sticanja osnovnih znanja iz oblasti javnih nabavki u Bosni Hercegovini, kao i iz Direktiva Evropske Unije o javnim nabavkama, te predstavlja dodatni način obuke zainteresovanih polaznika koji je jednostavan, besplatan i svima dostupan.
 
Da bi ste pristupili on-line kursu iz javnih nabavki, kliknite na sličicu ispod:
 
 
Vi ste posjetilac broj: 365661
Trenutno online: 9
13.12.2018.
početna o nama wisppa go-procure webmail mapa sajta kontakt