Bosna i Hercegovina
Agencija za javne nabavke i
Ured za razmatranje žalbi
 
BOS HRV СРП ENG
POČETNA O NAMA VIJESTI LEGISLATIVA LINKOVI KONTAKT
 
KONSULTACIJE S JAVNOŠĆU
NABAVKE
OBUKE
IZVJEŠTAJI
PRAKTIČNA PRIMJENA
PUBLIKACIJE
OBAVJEŠTENJA-STARI ZJN
ON-LINE KURS
PRESS
Portal e-Nabavke
 
O PORTALU E-NABAVKE
PRIRUČNIK
NAJČEŠĆA PITANJA

 

O Portalu e-Nabavke
27.10.2009.::
O Portalu e-Nabavke
 
Portal e-Nabavke
Poštovani posjetioci,
 
U okviru programa „Jačanje javnih institucija“, Agencija za javne nabavke BiH je u saradnji sa Njemačkim društvom za međunarodnu saradnju (GiZ) razvila potpuno novi informacioni sistem za objavu obavještenja u postupcima javnih nabavki i dostavu izvještaja o provedenim postupcima javnih nabavki (informacioni sistem e-Nabavke) i ovim putem vas obavještavamo da smo isti pustili u produkciju 27.11.2014. godine.
 
U prvoj fazi, informacioni sistem e-Nabavke podrazumijeva integraciju tri aplikacije i to, Registar ugovornih organa i ponuđača, sistem za dostavu izvještaja o provedenim postupcima javnih nabavki-WisPPA i sistem za objavu obavještenja u postupcima javnih nabavki-Go-Procure sa svim njihovim funkcionalnostima, dok će u drugoj fazi sistem e-Nabavke biti nadograđen sa dva nova modula, modul e-Tendering i modul e-Aukcije.
 
Firma koja je radila na razvoju novog informacionog sistema je Devlogic d.o.o. iz Sarajeva, čiji je razvojni tim, zajedno sa timom ispred Agencije za javne nabavke BiH, na vrlo profesionalan i kvalitetan način za veoma kratko vrijeme razvio vrlo kompleksnu aplikaciju koja je od krucijalnog značaja za provedbu novog Zakona o javnim nabavkama. Prilikom razvoja sistema e-Nabavke razvojni tim je vodio računa o tome da se sve funkcionalnosti koje podrazumijeva novi sistem razviju i implementiraju na način da korištenje sistema bude maksimalno intuitivano čime bi se ubrzao proces provođenja procedura koje podrazumijeva Novi Zakon o javnim nabavkama.
 
Agencija za javne nabavke BiH se ovim putem zahvaljuje Njemačkim društvu za međunarodnu saradnju (GiZ) na pomoći koju su pružili prilikom implementacije ovog, za Bosnu i Hercegovinu, veoma važnog projekta, kao i firmi Devlogic d.o.o., koja je pokazala da u Bosni i Hercegovini postoje kvalitetni ljudi koji su sposobni da odgovore na veoma kompleksne zahtjeve.
 
Želimo Vam ugodne trenutke prilikom korištenja ovog servisa.
 
Agencija za javne nabavke Bosne i Hercegovine.
 
 
Termini pružanja tehničke pomoći:
Tehničku pomoć vezanu za Portal e-Nabavke možete dobiti utorkom i četvrtkom u terminu od 10:00 - 12:00 putem telefona +387 (33) 251-591.
 
Vi ste posjetilac broj: 365661
Trenutno online: 9
13.12.2018.
početna o nama wisppa go-procure webmail mapa sajta kontakt